Овен. Ти можеш да си невероятен инат особено когато някой се

...
Овен. Ти можеш да си невероятен инат особено когато някой се
Коментари Харесай

Тъмната страна на всяка зодия

Овен.  Ти можеш да си необикновен дебелоглав изключително когато някой се опита да те накара да направиш нещо принудително, даже и да е за твое положително. Склонен си да мислиш първо (а от време на време и единствено) за себе си.

Телец.  Ти си най-големият дебелоглав в. Можеш да си извънредно неподвижен и се задвижваш единствено когато самичък решиш. По-бавният ти темп на работа също може да е проблем в някои по-динамични сфери.

Близнаци.  Както подсказва ти, вие в действителност сте двама. Имаш двойствена същина, която постоянно играе номера на теб и на другите. Можеш да стигнеш до крайности в непрекъснатото и ненадейно променяне на мнението си. В резултат останалите ще престанат да разчитат на теб и ще стартират да не ти имат вяра.

Рак.  Ти си загадъчен и затулен. Крайно прочувствен и отегчителен по. Можеш да си безпределно колеблив и нерешителен в себе си даже когато си най-хубавият.

Лъв.  Ти си извънредно самолюбив и страдаш надълбоко от засегнато достолепие. Можеш да бъдеш експлозивен, само че по принцип не си отмъстителен. Склонен си да робуваш на притежанията и лукса.

Дева.  Ти си претенциозен в работата си и не те радва нищо друго с изключение на най-хубавото. Това може да стане причина за постоянно възприятие за незадоволеност, което се трансформира в проблем и за теб, и за другите.

Везни.  Твоите дефекти избликват, когато изпаднеш в дисбаланс и не успееш бързо да го възстановиш – тогава ставаш мърморещ и свадлив. Можеш да си променлив и неправдив към другите, което яде и теб.

Скорпион.  Ти можеш да си догматичен – когато, разкрил своята истина, започваш досадно да я налагаш и на другите. Способен си да си поучителен и злобен и по предписание си доста злопаметен.

Стрелец.  Понякога в искреността си можеш да засегнеш другар, а след това и теб те боли. Всеки самичък осъзнава ситуацията си, даже да не го демонстрира. Страдаш, когато не можеш да окажеш помощ на другар.

Козирог.  Можеш да бъдеш извънредно упорит, което също е неприятно и си има цена. Загърбвайки всичко останало, в последна сметка ти остава единствено работата. Понякога си прекомерно нерешителен и колеблив и от доста мислене изпускаш момента.

Водолей.  Ти си доста любопитен, от време на време даже прекомерно и по този начин можеш да нарушиш границата на персоналното пространство на другия. Склонен си да даваш оценки и препоръки, без да са ти желани.

Риби.  Ти принадлежиш на света на концепциите, само че от време на време ти е мъчно или не искаш да го напуснеш и да се върнеш в действителността, което ти пречи. Не умееш да казваш „ не “ даже когато би трябвало, и близките постоянно се възползват от този факт. Да се грижиш за битовизмите и да спазваш режим, не ти идва от вътрешната страна и от време на време проблемите те заливат.

 

Невена е приключила интернационалните връзки, тя е преподавател и коуч. Големите й пристрастености са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва индивида и да търси и намира същинското и положителното във всеки. Което постоянно я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш персонален хороскоп на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР